jonkman puinhoop in heino

Heino is een prachtig dorp. Vele foto’s staan op mijn website staging2.flipjonkman.com Mooi Heino! Maar er zijn van die plekken!

Tijdens het ‘Daggie Old Heino’ hadden de mensen er over! Velen hadden de auto geparkeerd aan de doodlopende Lentheweg. En ze zagen met verbijstering de grote puinhoop rond de vroegere brandweerkazerne, het vroegere Dorpshuis en Garage van Dijk. En ..dan maakt met ook nog reclame aldaar om appartementen aan de man/vrouw te brengen! De beheerder van genoemde objecten van weleer zou eigenlijk het netjes moeten onderhouden.

Ook aan de Canadastraat zit echt geen beweging! Hedenmiddag hadden wat mensen op de puinhoopplek hier overleg maar daar blijft het dan ook bij.

Ook nog even een blik in de vroegere Gemeentetuin. (Hof van Rakhorst) Gelukkig was het tijdens de Pomdagen prachtig weer anders was het helemaal misse boel geweest. Het gras heeft trouwens tijden nodig om weer te herstellen. Het plateau van de muziektent is ook een doorn in het oog. Waarom wordt die daar niet weggehaald? Of denkt men dat daar ooit nog weer eens een muziektent komt? Overigens een unieke rustige plek om te musiceren.

En dan nog het oude Gemeentehuis dat staat te verpieteren al 12 jaar lang! Dat de Gemeente Raalte bij al deze toestanden niet ingrijpt is niet te snappen. Iets voor Plaatselijk Belang Heino om al deze Puinhoop tegen te gaan.

Flip Jonkman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.