inwoners ommen eye wish opticiens 2 2

Sinds begin februari is Eye Wish Opticiens een nieuwkomer in Ommen. Het eerste half jaar – de eerste helft – zit er bijna op.

En al in de eerste maanden scoorde de Ommenaren de Openingstreffer: 1 – 0. Elke dag kwamen er Ommenaren spontaan de winkel binnen lopen, om Sjaco en Ineke te feliciteren met de nieuwe winkel. ‘Dat had ik, nog nooit meegemaakt in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zwolle,’ geeft eigenaar Sjaco Aalbers aan. Ommenaren waarderen dat het Bastiaans pand opnieuw gebruikt wordt . Ze verwelkomen een kwaliteitsopticien, met de beste apparatuur en een mooie collectie merkmonturen voor elke portemonnee.

Ging alles goed in deze eerste helft? Nou nee, zeker in de hectiek van de eerste weken stonden we af en toe buiten spel. Dankzij ons uitgebreide servicepakket kon elke misser echter in deze fase van de wedstrijd, tot volle tevredenheid kosteloos verholpen worden.

Al snel kwamen de klanten op een afgetekende voorsprong, door met veel enthousiasme te regeren op de aanbiedingen: 2 – 0. Bij de start met de Openingsaanbieding (Gratis Merkmontuur) of het 2e Glas Gratis (ook multifocaal). Momenteel zorgt de aanbieding “Kom samen en ontvang 100% korting op het montuur” voor veel enthousiasme in de winkel. Ommenaren nemen graag vrienden en familie mee naar de winkel.

Eye Wish maakte de aansluitingstreffer met de komst van gediplomeerde contactlensspecialisten. De klanten van de vorige eigenaar, konden we probleemloos laten kennismaken met de allernieuwste generatie contactlenzen. En eigenlijk altijd voor een lagere prijs: 2 – 1!

Loopt Eye Wish in de blessure tijd toch nog tegen een Gele Kaart aan? Scheidsrechter Paarhuis lijkt hem uit te reiken (zie foto), maar door de lachende gezichten en de tekst op de kaart “Waardecheque € 35,-) blijkt dat Maurice de kaart juist van Eye Wish ontving, omdat hij in het maandlenzen abonnement @HOME stapt. Een aanbieding waarmee de opticien nog de 2-2 weet te scoren: Eye Wish Opticiens en Ommen vullen elkaar goed aan!

Maurice schreef in de Stentor, dat hij als scheidsrechter een klasse hoger aan het werk mocht en kon, door goed te KIJKEN naar andere scheidsrechters! En dat KIJKEN en wedstrijden leiden, doet Maurice met lenzen van Eye Wish Opticiens.

Wilt u ook zo’n gele waardecheque? De eerste 25 klanten die mij influisteren, welke wethouder (m/v) een nieuwe Eye Wish bril draagt, krijgt de cheque zo mee. Voor een bril, zonnebril of contactlenzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.