Home / archiefcentraal / inwoners haarle barbecueen samen

inwoners haarle barbecueen samen

Iedere hongerige en dorstige inwoner van Haarle kan zaterdag aanschuiven bij de eerste dorpsbarbecue. Onder het motto ‘niet drinken op een lege maag’ kun je genieten van een biertje, een wijntje en een stukje vlees. Om het gehele evenement melodieus te laten verlopen, zullen dj’s Mes & Vork het publiek van een stukje muziek voorzien.

De dorpsbarbecue stond al enige tijd op het verlanglijstje van de werkgroep E&T en er wordt dan ook een grote opkomst verwacht. De dorpsbarbecue duurt van 16.00 uur tot 22.30 uur en is aan de Stationsweg ter hoogte van de dorpsingang.

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.