Home / archiefcentraal / hoonhorst vierde de zomer

hoonhorst vierde de zomer

Ondanks dat er soms donkere wolken over Hoonhorst dreven en er rond 16:00 uur zelfs nog een klein spatje regen viel, kan Hoonhorst terugkijken op een gezellig dorpspleinfeest. Onder het genot van een hapje, drankje en leuke muziek konden zo’n 200 aanwezige Hoonhorsters even lekker bijkletsen op de dorpsplein. Naast de ‘huis DJ Ronny’ van de Hoonhakkers, was er ook een geweldig optreden van het duo Take the Biscuit met hun zang en gitaar- en mandoline spel.

Tussen de 2 sets van Take the Biscuit, maakte het Sproeifeest de winnaar bekend van de ballonwedstrijd. Nicky Bosch ontving uit handen van Bas Mijsters de 1e prijs. Haar ballon had een lange weg afgelegd en kwam uiteindelijk helemaal in Zwitserland terecht.

Ook voor de allerkleinsten was er voldoende te doen. De gezusters Rianne en Marleen Schrijver van ‘de Dolle Deel’ waren de hele middag aanwezig om de kids te vermaken met onder andere cupcakes pimpen. Ook aan de inwendige mens was gedacht en zo kon men zich tegoed doen aan verschillende soorten vlees, rechtstreeks vanaf de megaspies boven de grill.

Al met al waren alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde zomermiddag en avond.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.