hoe moet heeten er in 2025 uitzien

Op woensdagavond 4 september om 19.30 uur zijn alle Heetenaren welkom in het Trefpunt om hierover mee te praten. In verband met praktische voorbereidingen is vooraf aanmelden gewenst, graag voor 2 september per mail: heeten2025@gmail.com.

PB en HOV hebben gezamenlijk de werkgroep Heeten 2025 opgericht, die het initiatief voor deze bijeenkomst heeft genomen. In deze werkgroep is een doorsnede van Heetenaren vertegenwoordigd, die vanuit verschillende invalshoeken naar de toekomst kijken. Over de plannen vindt waar nodig afstemming plaats met betrokken partijen, waaronder uiteraard ook de gemeente Raalte.

Er lopen al twee projecten van de werkgroe: Lise Olde Bijvank, student aan Hogeschool Windesheim, gaat komend najaar voor haar studie een afstudeeronderzoek doen over het ondernemen in Heeten.Waar wonen de klanten die in Heeten winkelen? Waarom blijven of komen ze in Heeten voor hun aankopen? Is er ruimte voor nieuwe winkels?

Daarnaast gaat de werkgroep op woensdagavond 4 september samen met inwoners uit het dorp en buitengebied kijken, wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen, dat Heeten ook in de toekomst een levendig dorp blijft, waar het goed wonen, werken, recreëren en leven is.

Welke voorzieningen missen er,, moet er wat verbeteren of is het juist prima voor elkaar? Alle verenigingen en organisaties hebben een uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen, maar daarnaast is iedere Heetenaar welkom om mee te denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.