heinoos rodeoweekend bomvol spektakel

De Sökkestoppers mogen nu gebruik maken van het perceel links van het weggetje, hetzelfde perceel als waar de draverij wordt gehouden. De baan wordt net zo groot opgezet als vorig jaar. De autocross heeft plaats gemaakt voor een stoutere variant De Tik um an Race, waarbij de matadoren elkaar iets meer mogen plagen.

Het programma wordt op zaterdag aangevuld met een spectaculaire brommercross. Tevens wordt er door de Perforators en de Green Hornets een demonstratie caravanrace gehouden. Tussen de bedrijven door zal de Rockformatie Premium en DJ Pascal het publiek entertainen tot laat in de avond.

Het publiek krijgt op zaterdag een gevarieerd programma en iets meer spektakel te zien ook al omdat clown Bassie van Bassie & Adriaan zijn afscheidsfeest viert. “Dit weekend wordt echt spectaculair schouwspel. Zeg maar de zwarte cross van Salland” glimlacht Emiel Roelofs. Op zaterdag hebben ruim 60 deelnemers zich ingeschreven voor de autocross en 20 met de brommercross en op zondag voor de rodeo ongeveer 100.

Om het rodeoweekend kenbaar te maken hadden de Sökkestoppers de heuse caravan van Bassie & Adriaan op het dak van Oortwijn laten plaatsen tijdens de Pompdagen.

De aanvang van De Tik um an Race is zaterdag 14.00 uur en de aanvang van de autorodeo is zondag 13.00 uur aan de Molenweg 9 in Heino. Voor meer informatie over het Rodeoweekend kun je contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com of kijk op staging2.sokkestoppers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.