groot jubileumfeest bij speeltuin careljan

Speeltuin CarelJan op Alteveer bestaat 5 jaar en dit willen we met alle kinderen uit Ommen vieren op zaterdag 7 september vanaf 14.00 uur s’middags.

Ook de ouders,opa en oma’s en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom. Voor hen hebben we een lekker kopje koffie klaar staan. Vijf jaar geleden mocht er van de gemeente Ommen een mooie speeltuin komen tussen de Jan Sluyterstraat en de Carel Fabritiusstraat.

Met subsidie van de gemeente mochten er mooie speeltoestellen worden uitgezocht. Hierna werd er een commissie omgericht die met behulp van de subsidie en eigen inzet de speeltuin mocht gaan onderhouden en beheren. Er werd elk jaar een speeltuin feest georganiseerd maar dit jaar wil de speeltuin commissie het iets groter aanpakken om alle kinderen uit Ommen uit te nodigen. Samen buiten spelen is voor elk kind goed en dit is helemaal een leuke manier om samen te spelen.

Op deze middag hebben we onder andere een, springkussen, grote sjoelbak, karaoke, suikerspinnen, drinken etc. en natuurlijk onze mooie speeltuin. Wij zeggen kom gewoon en doe lekker mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.