gratis schaakles in raalte

De lessen zijn zo opgezet dat er reeds na de eerste les wat wordt geschaakt. Na drie lessen weten de kinderen al om te gaan met de term “schaak” en “mat” en kan er in principe al een echte wedstrijd gespeeld worden. De lessen daarna bevatten de uitbreiding van schaakvaardigheden.

De lessen worden gegeven op Basisschool Oostenwind aan de Monumentstraat in Raalte. De lessen (elke maandag) duren van 15.30 uur tot 16.30 uur. De eerste les is op 9 september. Deelname aan de lessen is gratis.

Opgeven kan tot woensdag 4 september, op j.mocking@vodafonethuis.nl. Hier kan ook aanvullende informatie verkregen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.