goud geel overzichtboekje stoppelhaene

In het boekje kun je het hele programma van dag tot dag terugvinden in overzichtelijke timetables. Je komt er niet alleen het Stöppelveldprogramma tegen, maar echt alle activiteiten. Vanaf de cabaretavond op woensdag tot Normaal Culinair Outdoor op zondag.

Het boekje heet ’t Goud Gele Boekje, daarmee uiteraard verwijzend naar bier, maar misschien toch ook wel naar de kleur van de akkers voordat ze gemaaid zijn. Als de oogst gedaan is, dan is het tijd voor Stöppelhaene.

De goud gele boekjes passen in je achterzak en worden echt overal verspreid. Ze liggen nu al bij Primera en Annie Schulten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.