gezellige zomerbingo in beerzerveld

De vrijdagen 9 en 16 augustus organiseert de activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld haar zesde en zevende bingo-avond in de gezellige serie van zeven zomerbingo’s. Vanaf 20.00 uur gaan de ballen rollen in de Garve aan de Westerweg 40.

Maar vanaf 19.00 uur bent u al van harte welkom en kunt u gezellig onder het genot van een kopje koffie opmaken voor een onvervalst avondje bingo plezier. Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen passeren de revue. Spanning tot aan de laatste bal.

Kortom, wij zien u graag komende vrijdagen 9 en 16 augustus op de altijd gezellige Zomerbingo in Beerzerveld.

(AD)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.