geen verrassingen op eerste dag tennistoernooi

“De eerste dag van het sterk bezette 5* toernooi op de gravelbanen van de tennisvereniging TRR op park Ramele is grandioos verlopen,” dat stelt Ton Schurink maandag. “Zowel de KNLTB als de locale organisatoren van TRR en Racketcentrum Ramele waren enthousiast en tevreden over de grote belangstelling, maar vooral ook over de goede omstandigheden en de mooie partijen van de tennistoppers van Nederland.”

Het is deze week volop genieten van toptennis. Alle geplaatste spelers wisten maandag de volgende ronde te behalen, alhoewel daarvoor soms veel strijd geleverd moest worden. Ook de komende dagen is er veel te genieten, elke dag vanaf 13.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur.

Voor de uitslagen en voor het wedstrijdprogramma kun je terecht staging2.tvramele.nl

Wedstrijdje kijken? De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.