Home / archiefcentraal / full pull voor oogstkoningin en sallandse boer

full pull voor oogstkoningin en sallandse boer

Trekkerslep is mannenwerk? Een beetje wel. Het gaat er om met je trekker, al dan niet geprepareerd, een sleepwagen zo ver mogelijk het parcours op te trekken, terwijl een schuif onder de wagen zich steeds verder laat zakken. Het is dus zaak zo snel mogelijk te vertrekken, maar tegelijk niet in een slip te komen.

Op het trekkerslepterrein achter de accountants van Flynth bij kruispunt Bos was het de hele zaterdag een geronk van jewelste. Vanwege die grote machines is dat terrein wat buiten Raalte gelegen, maar ook daar komen de echte liefhebbers heus op af, bleek ook zaterdag weer>

Uitslagen en dergelijke verwachten we later van de organisatie nog te krijgen. En anders op stoppelhaene.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.