fotowedstrijd bij dialysecentrum hardenberg

DialyseCentrum Hardenberg (DCH), onderdeel van de Saxenburgh Groep, organiseert deze zomer de ‘Beleef het Vechtdal, voel je beter’ fotowedstrijd. Zo wil DCH ervoor zorgen dat cliënten ook tijdens hun vaak intensieve dialyse van het Vechtdal kunnen genieten. Foto’s inzenden kan nog tot 1 september via dialysecentrumhardenberg.nl of via de Facebookpagina (Dialysecentrumhardenberg)

“Bij DCH vinden we het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen als ze bij ons zijn”, vertelt Margriet Datema, teamleidster DCH. “Omdat cliënten vaak meerdere keren per week dialyseren, hebben we een breed aanbod aan activiteiten, maar we willen ook graag dat cliënten tijdens hun dialyse meer van het Vechtdal kunnen genieten. Daarnaast merken we een steeds grotere toestroom van vakantiegasten. Deze cliënten vieren vakantie in het Vechtdal en dialyseren daarom tijdelijk bij ons. Ook voor hen willen we graag dat hun vakantie niet bij onze voordeur ophoudt. Voor ons reden genoeg voor de organisatie van deze fotowedstrijd”, aldus Margriet.

“Om ervoor te zorgen dat cliënten zich door de foto’s ook echt beter voelen, vinden we het leuk als mensen bij hun ingezonden foto vertellen waarom hun Vechtdalmoment zo mooi of bijzonder is. Het verhaal achter de foto”, gaat Margriet verder. Alle ingezonden foto’s worden in ieder geval verzameld op onze Facebookpagina en later op een mooie en handzame manier gebundeld of geëxposeerd.

Open dag DCH

De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een jury bestaande uit o.a. cliënten en vakfotograaf Bertil van Wieren. Hij zal tijdens de open dag van DCH op zaterdag 21 september de prijzen uitreiken. De prijzen zijn als volgt:

1. Vakantiecheque t.w.v. €250,-

2. Waardebon van Foto Konijnenbelt t.w.v. €100,-

3. Goed gevulde mand met streekproducten.

Ook ontvangen alle prijswinnaars hun foto op canvas.

Meer informatie over de spelregels, de aanleverspecificaties en de al ingezonden foto’s zijn te vinden op de facebookpagina van DCH.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.