fototips voor zinderende hitte

Tijdens de tropisch hete dagen van de afgelopen dagen heb je de neiging om zo weinig mogelijk te doen, maar foto’s maken is ook een heel mooi alternatief. De Fotograaf geeft je tips over hoe je de mooiste foto’s op de gevoelige plaat vastlegt:

‘‘Probeer zoveel mogelijk met de zon in de rug te fotograferen. Met een flink tele-bereik is het makkelijk om de ‘bewegende’ hete lucht vast te leggen. Ook kun je dan simpeler spelende kinderen in buitenwater (of het zwembadje achter het huis) ongemerkt fotograferen. Op een spiegelreflexcamera is het heel mooi om een polarisatie-filter te gebruiken en daardoor hinderlijke reflecties weg te filteren of vollere kleuren te verkrijgen.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.