feest met de stuwzangers in het laarhuus

Meestal kiest het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ voor een rustig begin! Maandagavond vanaf de eerste minuut zat de stemming er volledig in! Men was niet meer te houden. Het werd een geweldig feest voor de Rotterdammers en hun begeleiding! Ook voor ‘de Stuwzangers’ trouwens!

Zondagmiddag trad ‘de Stuwzangers’ nog op tijdens ‘Festival de Vecht’ en maandagavond volgde reeds het vervolg in het ‘Laarhuus’ te Ommen. Voor het derde achtereenvolgende jaar traden ‘de Stuwzangers’ op voor dit gezelschap uit Rotterdam. De herkenning was dan ook groot! Wat ook geldt voor de Vechtdal Fietsvierdaagse waar het Vilsterse koor ieder jaar optreed tijdens de slotdag. Dotmaal in Rheeze!

Maandagavond zong het koor ‘de Stuwzangers’ met maar liefst 46 leden met begeleiding van dirigent en vijf muzikanten. Er werd weer begonnen met het nieuwe ‘Stuwzangerslied’! Liederen van Frank en Mirella (De vissers van San Juan en de Verzonken Stad) deden het erg goed. Groot feest was het met de Woonboot! Er werd een echte boot geformeerd! In totaal werden drie sessies gebracht van 25 minuten. Dansen/meezingen/polonaise, alles kwam voorbij!

Het werd een zeer gezellige avond!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.