Home / archiefcentraal / expositie oude fotos tijdens stoppelhaene

expositie oude fotos tijdens stoppelhaene

Jos Segbers en de Historische Vereniging hebben de afgelopen jaren imposante collecties oude foto’s opgebouwd. Een selectie daaruit zal tijdens Stöppelhaene bewonderd kunnen worden. De expositie zal worden ingericht in het achterste deel van Bloemen Korbeld, ingang aan Domineeskamp, tegenover de praalwagentent van Stöppelhaene. De expositie beslaat een oppervlakte van 100 vierkante meter.

De openingstijden zijn:

Donderdag 29 augustus 10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag 30 augustus 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 31 augustus 10.00 – 18.00 uur

Zondag 1 september 10.00 – 17.00 uur.

De toegang is gratis.

Bezoekers van de expositie die in het bezit zijn van oude, liefst nog niet eerder gepubliceerde foto’s of dia’s, kunnen die meebrengen om er een scan van te laten maken. Ook oude documenten die van belang zijn voor de geschiedenis van Raalte, zijn welkom.

In de basiliek van de H. Kruisverheffing zal ook een beperkte foto-expositie worden ingericht van voornamelijk oude opnamen van de kerk en zijn omgeving. Aan deze expositie verlenen de Historische Vereniging en Jos Segbers hun medewerking. Te bezichtigen tijdens de openstelling van de basiliek tijdens Stöppelhaene.

Lees ook

Expositie van Dorien Kouwert bij Cult Raalte

RAALTE – Dorien Kouwert exposeert tot 30 juni een selectie van haar schilderijen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.