een uitverkocht stoppelveld

Bløf opende de avond en warmde het publiek op met heerlijke vertrouwde nummers. Dat ging in razend tempo. Na afloop vertelden de bandleden dat het altijd wel een beetje lastig is om het spits af te bijten, maar dat al snel de muziek en de lichten hun werk deden. Over de Stöppelhaene zeiden ze: ”Het was heel leuk. Het is hier zo gemoedelijk!” Daarna nam Guus Meeuwis het over met een paar meezingers. Tot slot was Kensington aan de beurt, waarna er zelfs nog wat bierglazen door de lucht gingen. De band heeft ook nog even het publiek vastgelegd in plaats van altijd maar andersom.

Naast goeie muziek op het hoofdpodium maakte Don Diablo er in de Feestfabriek ook een feestje van en was het in de Sallandse Herberg ook beregezellig met Ronnie Ruysdael.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.