donderdag het muzikale klapstuk stoppelhaene

Op donderdagavond opent BLØF het bal. Zorg dat je op tijd bent, want de Zeeuwen trappen om 20.00 uur af. Live staat de band garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat.

Van Zeeland maken we een kleine twee uur later de overstap naar Brabant: Guus Meeuwis begint om 21.45 uur. Meeuwis doet dit jaar maar vijf festivals aan. Stöppelhaene is er daar één van. Dat het optreden gegarandeerd anders wordt dan voorheen is nu al duidelijk: met zijn negende studioalbum dat dit voorjaar uitkwam, heeft de Brabander weer volop inspiratie om er een ongekend feest van te maken.

30EUROLIVE begint een kwartiertje later dan Meeuwis, een podiumpje verderop. De band is dé sensatie in het Nederlandse feesttenten- en zalencircuit. ”We gaan niet naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”, zeggen ze zelf. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.”

Danceliefhebbers opgelet: Een wereldster treedt om 23.00 uur aan. Niemand minder dan Don Diablo met zijn scheurende electro vol gitaar en beats. Op z’n 15e bracht Don Diablo z’n eerste plaat uit. Nu, 20 jaar later, heeft hij vele hits achter z’n naam staan.

De band die dit jaar op alle grote festivals staat, mag natuurlijk op Stöppelhaene niet ontbreken. Kensington. Je moet vroeg naar het Stöppelveld om BLØF te zien, je moet lang blijven voor Kensington. De live show is rauw en energiek. De songs zitten zo goed in elkaar dat je het gevoel hebt dat je ze al jaren kent.

In de Sallandse Herberg mag Ronnie Ruysdael niet ontbreken. Hij begint om 23.45 uur: Ruysdael is haast niet meer weg te denken van de Stöppelhaene. Elk jaar weer één groot feest.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij:

Lederwaren Annie Schulten in Raalte, alle Primera winkels in Nederland en natuurlijk via staging2.stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.