discozwemmen en ballonfestijn bij de tippe

In het Zwembad De Tippe in Heino wordt vrijdag 9 augustus een gezellige discoavond gehouden. In samenwerking met carnavalsvereniging de Sökkestoppers en Vrienden van de Tippe zal het zwembad voorzien worden van discomuziek “Een mooie ludieke actie van beide organisaties”, vertelt Jacques Seine van Vrienden van De Tippe enthousiast. Het discozwemmen vindt plaatst van 19.00 uur tot en met 21.00 uur.

“Op dit moment is het prachtig weer en genieten we volop van de zon en het zwemwater. Daarnaast is het voortbestaan van Zwembad De Tippe al ruim een jaar een hot item. Als Carnavalsvereniging dragen we graag een steentje bij om De Tippe extra op de kaart te zetten en de bezoekersaantallen te vergroten. We nodigen burgemeester Zoon en alle fracties uit om vrijdag ook mee te zwemmen. Vorig jaar stond wethouder Haarman samen met ons op de startblokken” vertelt secretaris Jansman enthousiast.

Jeugdprins Glenn en Prins Wim en hun adjudanten en gevolg zullen ook acte de présence geven en zwemmen een aantal baantjes mee.

Daarnaast worden er vanaf het weiland van De Tippe ongeveer 5 luchtballonnen uitgerold en klaargemaakt om het luchtruim te kiezen. Dit ballonfestijn vindt vanaf 20.00 uur plaats. Een springkussen voor de kinderen en een hapje en een drankje zijn aanwezig. Zwembad De Tippe is gevestigd aan de Brinkweg in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.