diny aalders 40 jaar in dienst bij raalter apotheek

Diny Aalders is veertig jaar in dienst bij de apotheek in Raalte. Op 15 augustus 1973 begon ze als apothekersassistente bij de Raalter Apotheek. Als 21-jarige was zij net klaar met de opleiding en kon zij direct aan de slag bij de heer B.J. Seckel, toenmalig apotheker in Raalte, om (nu blijkt) nooit meer weg te gaan.

In die tijd waren er nog geen computers en werd er veel met de hand en uit het hoofd gedaan. Ook werd er nog heel veel ‘magistraal’ bereid. Het moge duidelijk zijn dat in 40 jaar enorm veel is veranderd en Diny heeft dan ook alles kunnen meemaken tot op de dag van vandaag; verbouwingen, uitbreidingen en verhuizingen van apotheken in Raalte. Maar ook de komst van een robot, ICT, complexe zorg en medicatiebewaking en bovenal vele collegae.

Diny is door haar lange staat van dienst nog steeds erg betrokken bij de apotheek en werkt nog elke dag met veel plezier. Een mooi moment om even bij stil te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.