diederik boer drie jaar langer bij pec zwolle

Diederik Boer heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De 32-jarige doelman, die een verbintenis had tot het einde van dit seizoen, heeft zich tot juli 2016 aan de Zwolse club verbonden, met daarbij een optie voor een extra seizoen.

Boer is blij met zijn contractverlening: ,,PEC Zwolle is een club die op alle fronten in de lift zit. Het IJsseldelta stadion is vaak uitverkocht en het team speelt aanvallend voetbal. Daarnaast zie ik een groot aantal clubs in de Eredivisie ook niet meer als een stap omhoog. De komende jaren wil ik deel uit blijven maken van deze club.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de verlengde verbintenis: ,,Diederik heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij voor ons een betrouwbare doelman is. Met zijn kwaliteit en ervaring is hij een meerwaarde voor het team. Ik ben dan ook enthousiast dat hij zich opnieuw voor een langere tijd aan PEC Zwolle wil verbinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.