de beste dag van het jaar om te shoppen

Esther Nijkamp van Mooibyhollewand verwacht weer een gekkenhuis tijdens de slotverkoop. Niet alleen in haar eigen modezaak, maar in heel Raalte. “Door de superlage prijzen trekken we veel publiek naar het centrum en dat maakt het meteen extra gezellig. Zelfs als je niets hoeft te hebben moet je komen,” is het devies van Esther. Ze weet zeker dat je dan de verleiding niet kunt weerstaan toch iets leuks mee te nemen.

“Je bent natuurlijk een dief van je eigen portemonnee als je je slag niet slaat tijdens de slotverkoop. We verkopen dan de zomermode tegen absolute bodemprijzen. Is het niet meer voor dit jaar, dan heb je volgend jaar jouw collectie al weer lekker op orde.”

“Een supersfeer in Raalte, bodemprijzen voor kwaliteitsproducten, alle modezaken – maar ook andere bedrijven – doen mee. Dus het aanbod is enorm. Dat is toch superslim inkopen? Ik adviseer alle dames hun slag te slaan. En mannen net zo goed trouwens. Een mooiere dag om te shoppen is er niet. En let wel: het is de allerlaatste dag van de uitverkoop!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.