de basisscholen zijn weer begonnen

In regio Noord zijn de basisscholen weer begonnen. Het voortgezet onderwijs begint volgende week weer. In het zuiden van het land zijn de basisscholen vorige week al begonnen. In het midden van het land hebben de kinderen nog vakantie tot en met 1 september.

Elk jaar als de scholen weer beginnen, roept Veilig Verkeer Nederland (VVN) automobilisten en andere weggebruikers op om extra alert te zijn op schoolgaande kinderen. Ook hier in de regio hangen de spandoeken er weer.

De campagne wordt gehouden, omdat er in de eerste maanden na een zomervakantie altijd meer ongelukken gebeuren dan in de rest van het jaar. Iedereen moet weer wennen aan schoolgaande kinderen en de kinderen zelf moeten ook weer wennen om aan het verkeer deel te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.