Home / archiefcentraal / dapper go ahead verliest in eindhoven

dapper go ahead verliest in eindhoven

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond met 3-0 van PSV verloren. De club uit Deventer mag ondanks de nederlaag met opgeheven hoofd terug naar huis. Eagles begon fel, gretig en brutaal aan het duel in het Philips Stadion. In de beginfase waren de beste kansen zelfs voor de ploeg van Booy. Met rust was er nog geen doelpunt gescoord.

Na rust was het PSV dat versnelde, waardoor Eagles vaker in de problemen raakte achterin. Drie minuten na rust opende Jozefzoon de score voor de thuisploeg. Amper acht minuten later was het Hiljemark die verwoestend uithaalde en de 2-0 maakte. Het doek viel definitief toen Dapay uit een vrije trap de 3-0 inschoot.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.