bloedheet en vakantie zwembad dicht

Een beetje verontwaardigd, dat waren de mensen die maandagmorgen voor de deur van Zwembad de Tippe in Heino stonden wel. Reden? Het zwembad was dicht.

Een klein onderzoekje leerde ons dat er zelfs helemaal geen zwembad te vinden is dat op maandagmorgen geopend is. Sterker nog: In de gemeente Raalte is de Tippe het enige bad dat doordeweeks ’s morgens geopend is behalve op maandag. Die op de campings in de regio zijn wel open. Die van Krieghuusbelten was dan ook stampvol.

De Tippe was zijn potiëntele klanten bijna kwijt. Vader deed de meeste stemmen gelden: “Zullen we naar de Wijthmenerplas of willen jullie hier blijven?” Twee waren voor de Wijthmenerplas, maar vier anderen wilden nog ongeveer een uurtje wachten tot het zwembad open ging.

Het blijft wel bijzonder: Je profileren als toeristische regio, maar midden in het hoogseizoen de deuren van nota bene het gemeentelijk openluchtbad sluiten….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.