bezoek hollands got talent in zwolle

Het televisieprogramma Holland’s got Talent wordt dit jaar opgenomen in Theater De Spiegel in Zwolle. Tijdens de auditierondes kun je gratis getuige zijn van de leukste, spectaculairste, ontroerendste en grappigste audities uit heel Nederland. Nieuw in de jury dit seizoen is actrice en presentatrice Chantal Janzen. Chantal zal samen met juryleden Dan Karaty en Gordon al het talent beoordelen. De presentatie is wederom in handen van Robert ten Brink.

Als publiek heb jeu een belangrijke rol tijdens deze audities, je bent met z’n allen het vierde jurylid van Holland’s Got Talent.

Wanneer zijn er opnames?

De opnames zijn op: zaterdag 31 augustus (middag / avond), maandag 2 september (middag / avond), dinsdag 3 september (middag / avond), donderdag 5 september (middag / avond), en vrijdag 6 september (alleen ochtend).

Wat zijn de tijden van de opnames?

Middagopname: 13:30 – 17:00 uur

Avondopname: 18:00 – 21:30 uur

Ochtendopname (6 sept): 11:00 -14:30 uur

Kinderen jonger dan 12 jaar moeten altijd begeleid worden door iemand van 16 jaar of ouder. Stuur een mailtje met de volgende gegevens naar publiek.hgt@bluecircle.tv:

– Voor + Achternaam

– Aantal kaarten

– Leeftijden van de personen

– Voorkeur 1 gewenste opname (welke datum & middag of avond?)

– Voorkeur 2 gewenste opname (welke datum & middag of avond?)

– Telefoonnummer

– Woonplaats

– Evt. bijzonderheden

Na het aanmelden ontvangt je van zo spoedig mogelijk een officiële bevestiging en routebeschrijving. Opgeven kan ook via de website van het programma: staging2.rtl.nl/hollandsgottalent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.