Home / archiefcentraal / afvallen conditie er leren dansen in een

afvallen conditie er leren dansen in een

Wie wil dat nou niet? Leren dansen en meteen werken aan een gezond lijf! Bij La Blast kan dan dat! La Blast is dé nieuwe dansfitness-sensatie van Nederland. Overgewaaid uit Amerika en vanaf september ook te volgen bij Dans & Creatief in Zwolle!

Tijdens deze les ga je lekker fanatiek aan de slag: je maakt op zeer sportieve wijze kennis met diverse dansstijlen uit de ballroom- en latinwereld en je werkt meteen aan je conditie. Ook ideaal voor mensen die graag op vrolijke wijze de nodige kilootjes willen kwijtraken. Op vlotte, moderne muziek is dit voor iedereen een feest!

Om iedereen uit Zwolle en omgeving kennis te laten maken biedt Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle een aantal proeflessen gratis aan. Deze proeflessen zijn op: maandag 26 augustus om 21.00 uur, woensdag 28 augustus om 10.00 uur, donderdag 29 augustus om 19.00 uur en op zaterdag 31 augustus om 15.30 uur. Meer info of aanmelden.

via: www.danscreatief.nl, info@danscreatief.nl of bel: 06 ? 13 88 64 92.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.