zonnepanelen van nijhof investeren met visie

Een gemiddeld gezin verbruikt zo rond de vier á vijfduizend kilowatt. Met veertien panelen kun je gemiddeld drieduizend kilowatt opwekken. Dan bespaar je bijna twee derde op je energienota. Beltman: “Zonnepanelen is een investering die zich zeker terugverdient.” Vooral in de seniorenmarkt hoor je vaak: “Je kunt het geld beter op het dak leggen, dan op de bank laten staan”.

Beleggen is uit, investeren is in

Willemsen: “De panelen waren vier jaar geleden nog € 4/Watt piek (Wp), nu € 1/Wp. Zelfs inclusief importheffing (€ 1,50/Wp) blijft het erg aantrekkelijk; je bespaart op je maandlasten en de panelen zijn 25 tot 30 jaar waardevast. Het rendement is al gauw 10-15 procent. Dezelfde rekensommen gelden ook voor overige energiezuinige maatregelen. Conclusie: nu investeren want goedkoper gaat het niet worden!”

Voor een optimaal rendement maakt het geen verschil hoe groot de beschikbare oppervlakte is waarop de panelen worden gemonteerd en hoeveel stroombehoefte je hebt als particulier of als bedrijf. De Nijhof groep heeft jarenlang ervaring met het plaatsen van grote systemen van meer dan 300 panelen als tien tot twaalf panelen voor op een woning.

Schurink: “Kopers willen graag weten: Hoe ziet het eruit? Hoeveel kun je met de panelen opwekken? Hoeveel kunnen er op het dak? Is de ligging van mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Dat verschilt dus elke keer. Schoorstenen, dakramen, dakkapellen, de ligging van het dak zijn allemaal zaken die bepalen hoeveel panelen je kwijt kunt. Schurink: “Het mooiste is natuurlijk een dak op het zuiden, maar op het oosten of westen kan net zo goed. Heel veel mensen denken dat dat niet kan. Ook in de winter als het wat kouder is geeft de zon nog voldoende energie om er gebruik van te maken.”

Actie met handige set prijzen

De Nijhof groep heeft een actie met handige set prijzen voor zonnepanelen samengesteld. Naast betrouwbaar advies en scherpe prijzen profiteer je met deze actie ook van veel garanties. Kijk voor de ‘actie zonnepanelen’ op staging2.nijhof-broekland.nl.

[De Nijhof groep

[tekst]De Nijhof groep is drie gerenommeerde bedrijven die elkaar vanuit hun eigen specialisme versterken en daardoor maatwerk bieden voor energie-efficiënte en gebruiksvriendelijke installaties. De installatiegroep bestaat uit Nijhof Installatietechniek uit Broekland, Willemsen installatie bv uit Heino en Habel-logt installatietechniek bv uit Olst.

Willemsen is gevestigd op de oude vertrouwde plek L.J. Costerstraat 5 in Heino. De vestiging in Olst van Habel-logt is onlangs verhuisd naar de Meente 16a, vooraan het industrieterrein. In het najaar zal er een open huis worden gehouden. Onlangs hebben de websites van Willemsen installatie en Habel-Logt Installatietechniek een verfrissende update gekregen: staging2.willemsen-installatie.nl en staging2.habel-logt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.