zomerconcerten in cultuurschip thor

Humphrey Campbell en Rik Elings houden van 15 tot en met 18 augustus vier opeenvolgende zomeravondconcerten onder de naam Just the two of us. De concerten vinden plaats in Cultuurschip Thor. Het schip ligt in de Thorbeckegracht, bij de Pletterstraat 24 in Zwolle.

Het duo Humphrey Campbell en Rik Elings borduurt op veler verzoek voort op het grote succes tijdens het laatste Uurtje Cultuurtje in mei. Humphrey is de charismatische zanger die als geen ander zijn publiek weet in te pakken. Rik is de creatieve arrangeur/pianist die in zijn rol als begeleider altijd een subtiele draai te weet te geven aan het moment.

Er is voor het publiek een lange lijst met repertoire van onder andere Frank Sinatra, Harry Belafonte, Stevie Wonder, Elvis Presley, Tom Jones, Cliff Richard, The Beatles, Nat King Cole en The Drifters en meer. Het zijn nummers waar de beide mannen op de een of andere manier een muzikale affiniteit mee voelen. Daarbij vertolken ze de nummers op hun eigen absoluut unieke wijze, waarbij ze ook vaak improviseren. De lijst met liedjes wordt vooraf uitgedeeld en het publiek mag ter plekke een nummer uit kiezen waardoor geen enkele avond hetzelfde zal zijn.

De avonden beginnen om 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur kun je binnenlopen voor een gratis kopje koffie of thee. Kaarten kosten 15 euro. Reserveren is gewenst. Dit kan via

staging2.cultuurschipthor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.