zanger rinus met stoppelhaene in raalte

Zanger Rinus verzorgt tijdens Stöppelhaene een optreden in Raalte. De zanger die via YouTube uitgroeide tot een waar internetfenomeen treedt op de zondagmiddag van het oogstfeest op het Brouwersplein op. Lang is Rinus er niet: Hij staat een half uurtje op de planken (of zijn repertoire een langer optreden toestaat, weten we overigens niet).

Rinus beklimt de bühne zondagmiddag om 15.00 uur, nadat de Radio NL Drive In Show een uurtje lang het publiek heeft voorverwarmd met muziek van Arie Ribbens, Gino Graus, Sieneke, Wesley Hoes, Wolter Kroes, Marco de Hollander, Zware Jongens…

Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, is de man achter de nummers “Met Romana op de scooter”, “Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Kiele, kiele, kiele”. Stuk voor stuk meezing-hits die bijna iedere Nederlander zo onderhand kent.

Zanger Rinus is in het dagelijks leven houtbewerker in de sociale werkplaats in Drachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.