win een midweek wandelen in italie met sw4d

Voor het derde achtereenvolgende jaar trekt de karavaan van de Sallandse Wandelvierdaagse langs diverse dorpsfeesten en evenementen in de regio. Deze Zomertoer gaat op zaterdag 20 juli van start tijdens de Uitmarkt van het Broeklander Feest en eindigt ruim twee maanden later op vrijdag 27 september tijdens de vlooienmarkt van de Ponyweek in Heeten.

De bedoeling is natuurlijk om promotie te maken voor het evenement en het aantal inschrijvingen te verhogen. Wie zich tijdens één van deze gelegenheden inschrijft, maakt per feest of evenement kans op een leuke prijs, zoals een smeedijzeren haardset van de firma Bruggeman tijdens het Broeklander Feest.

Daarnaast komen alle inschrijvers tijdens de Zomertoer ook in aanmerking voor de superhoofdprijs: een midweek wandelen voor twee personen in Italië. Het arrangement bestaat uit vier overnachtingen inclusief ontbijt, twee lunches en één massage en wordt aangeboden door Villa Salita van de familie Kleinherenbrink die voorheen woonachtig waren in Heeten.

Evenals de groei in aantal deelnemers aan de SW4D, groeit de organisatie van evenement ook mee. De SW4D is elk jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om mee te kunnen blijven groeien. Voor de zomertour en voor promotionele werkzaamheden is de SW4D op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het evenement, Salland en het wandelen een warm hart toe dragen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bert Holtmaat, bestuurslid en coördinator van de zomertour via 06-57333620 of inschrijvingen@sw4d.nl

De SW4D Zomertoer is te gast in de volgende plaatsen:

Broekland (20 juli – Broeklander Feest),

Lemelerveld (7 augustus – Sukerbietenfeest),

Luttenberg (11 augustus – Luttenbergs Feest),

Heino (24 augustus – Pompdagen),

Holten (28 augustus – Zomerbraderie),

Raalte (30 augustus – Stöppelhaene),

Heeten (8 september – Salland Natuur Fair en 27 september Ponyweek), Deventer (7 september – Streekmarkt),

Wijhe (7 september – Wiejese Diekdaegen)

Olst (21 september – Olster Jaarmarkt).

Zie voor meer informatie over de SW4D ook facebook en Twitter: https://staging2.facebook.com/sallandsewandelvierdaagse

http://staging2.twitter.com/sw4d2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.