werkzaamheden adelaarshorst op schema

Er moet nog veel gebeuren om de Adelaarshorst voor de eerste thuiswedstrijd op 10 augustus gereed te hebben, maar de werkzaamheden liggen op schema. Dat laat Go Ahead Eagles weten op haar digitale thuishaven.

‘Deze week is een begin gemaakt met het plaatsen van drie extra rijen voor de hoofdtribune, waarin ook de dug-outs worden geïntegreerd. Ook de supporterssluis voor de bezoekende fans wordt momenteel geplaatst. Ook is er deze week onderhoud uitgevoerd aan de lichtmasten.’

“Het is bewonderenswaardig wat er in pakweg zes weken is gerealiseerd. In juni zijn we begonnen met de aanleg van veldverwarming en mede dankzij de goede weersomstandigheden zien we ook dat het veld goed herstelt van de werkzaamheden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.