Home / archiefcentraal / weer internationaal handbaltoernooi in raalte

weer internationaal handbaltoernooi in raalte

De voorbereidingen voor het inmiddels traditionele Jeugd handbaltoernooi van Klink-Nijland Kwiek zijn in volle gang. Op vrijdagavond 6, zaterdag 7 en zondag 8 september strijden jeugdteams van de top van Nederland en Duitsland om de titels.

Voor het eerst spelen op vrijdagavond B2 en E1 teams mee. Er komen deze avond zes teams naar Raalte. DSVD B1, E&O B1, Haarle B1 en voor de E1 jeugd ABS E1, E&O E1, DSVD E1.

Op de zaterdag en zondag nemen er dit jaar vierentwintig teams deel aan het toernooi, waaronder dit jaar ook voor het eerst de D1 jeugd. Naast Klink-Nijland Kwiek komen West-Friesland SEW uit Nibbixwoud, H.V Quintus uit Kwintsheul, Succes schoonmaak VOC Amsterdam, H.V Venlo, E&O uit Emmen, CHS uit Raalte en de Duitse ploeg T.V Oyten Vampires uit Oyten naar Raalte. De wedstrijden worden in twee dagen gespeeld over de drie sporthallen Tijenraan/Carmelhal en de Rohdahal.

De toernooicommissie houdt ook dit jaar weer een loterij. Naast de hoofdprijs, de loungeset ter waarde van 999 euro, zijn er nog meer schitterende prijzen te winnen.

Voor meer informatie www.hvkwiek.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.