website heinose pompdagen vernieuwd

De website van de Heinose Pompdagen is vernieuwd. Stichting Heija Heino wilde een professionelere site en richtte daarom vorig jaar een mediacommissie op.

Mediacommissie

“Het mooie van de mediacommissie is dat er mensen in zitten die vanuit verschillende disciplines naar het communicatievak kijken en elkaar dus mooi aanvullen”, aldus Martijn Jansman, die samen met Ellen Kleinlangevelsloo en Erik Ekkelenkamp deel uitmaakt van de werkgroep. Vanuit het bestuur hebben Lucinda Vosman en Marja Temmink zitting genomen in de mediacommissie.

In 2012 heeft de groep professionals zich vooral gericht op Twitter en Facebook. Voor dit jaar heeft het bestuur het licht op groen gezet voor een vernieuwing van de website. Tegelijkertijd is er ook een nieuwe huisstijl gekomen, omdat je het een natuurlijk niet los kunt zien van het ander.

Website

De nieuwe website is geschikt voor alle beeldschermen, dus voor tablets en smartphones. “De verwachting is dat we hier de komende jaren mee vooruit kunnen”, besluit Jansman. De nieuwe website is te bekijken op staging2.pompdagen.nl

De Heinose pompdagen vinden plaats van 21 tot en met 25 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.