vierde accordeon harmonica en muziekdag

In De Lepelaar in Eikelhof wordt op zondag 28 juli voor de vierde keer een accordeon-, harmonica- en muziekdag gehouden. Het thema van deze dag is gezelligheid en saamhorigheid. De entree is gratis en voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Instrumenten

Net als vorige jaren komen er weer spelers uit alle windstreken. Er zullen diverse instrumenten zijn, zoals accordeons, harmonica’s, mondharmonica’s en steiers. Ook instrumenten zoals saxofoon, klarinet, bas, gitaar en dergelijke zijn welkom, mits er maar live gespeeld wordt. Als muzikant kun je je tot 13.00 uur inschrijven.

De dag begint met een grandioze opening om 11.00 uur met alle aanwezige spelers. De afsluiting zal om ongeveer 16.30 uur zijn, waarbij ook weer iedereen die ergens op kan spelen betrokken zal zijn.

Versterking

Voor het podium is een goede geluidsinstallatie geregeld. Verder mag in en om het gebouw zonder toestemming van de organisatie niet met versterking gespeeld worden, omdat de verschillende muzikanten elkaar dan zouden kunnen storen.

Dit jaar zijn er twee drummers die de muzikanten begeleiden. Bennie Salemink uit Aalten gaat de spelers op het podium begeleiden en Jan Meyer uit Zwolle de grote groep vrije spelers.

Meer informatie

De Lepelaar is te vinden aan de Boxbergerweg nummer 31 in Eikelhof, gemeente Olst. Voor meer informatie kun je bellen naar (0546) 870 166 of mailen naar hfgroenhagen@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.