verslag eerste dag voetbal 3 daagse wijhe

Zestig kinderen uit heel Salland zijn gisteren naar Wijhe gekomen voor de eerste dag van de voetbal 3-daagse. In zes verschillende landenteams werden de spelers stuk voor stuk het veld op geroepen. Dit jaar staat het toernooi in het teken van de confederetions cup met zes landen, namelijk: Japan (onder leiding van Jasper Kok), Italië (onder leiding van Marco ten Klooster), Mexico (onder leiding van Ricardo Heerink), Nigeria (onder leiding van Ruben Simons), Spanje (onder leiding van Imre Jansen) en Brazilië (onder leiding van Wout Koerhuis).

Alle trainers hadden een eigen opkomst nummer waarmee de teams het veld betraden. Na de opening gingen de teams uiteen waarbij gewerkt werd aan het groepsgevoel. Voor de pauze waren er drie oefeningen en na de pauze ook drie. Tijdens de lunch was er voor iedereen een frikandel.

In de middag werd ook nog flink wat inspanning van de trainers gevraagd. De trainers moesten namelijk onder aanmoediging van hun team proberen zoveel mogelijk punten te halen bij het latje schieten. Jasper Kok en daarmee zijn team Japan won en haalde een puntje binnen.

Het middag programma stond in het teken van kleine partijtjes om aan elkaar te wennen. De wedstrijden van het toernooi sloten de dag af en waren ontzettend spannend.

[ur]De tussenstand na dag één:[/u]

Spanje – 6 punten

Italië – 4 punten

Brazilië – 3 punten

Japan – 2 punten

Mexico – 1 punt

Nigeria – 1 punt

Dag twee staat in het teken van techniek, een laddercompetitie en wederom wedstrijden voor het toernooi. Kan Spanje een finaleplek afdwingen voor woensdag?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.