units crt en schutterij geplaatst

Het meest spectaculaire onderdeel van de verbouwing van de accommodatie van de Raalter fietsvereniging CRT en de Raalter Schutterij vindt deze dagen plaats. Met enorme kranen worden in Carmel Wielerpark Ramele de units geplaatst op de fundamenten van het clubhuis van de CRT en de kleedkamers van SV Raalte.

Nog maar zes weken geleden stonden deze accommodaties er nog. De afgelopen periode moest de grond onderzocht en gesaneerd worden. Vorige week woensdag werd dat afgerond. Dat betekende na jaren overleg, gereken en geteken dat eindelijk het groene licht gegeven werd om de verbouwing daadwerkelijk uit te voeren. Meteen werd gestart met het leggen van de stelconplaten waar de units nu op gehesen worden. Tevens moest de riolering er in voor de afvoer van de douches, keuken, bar en toiletten.

Zaterdag wordt een grote stap gezet met het dichtmaken van het dak, het slopen van de wanden en de installatie van de binnenzijde. Vervolgens kan begonnen worden met de opbouw van de ruimtes van de twee Raalter sportvereniging. Een team van tientallen vrijwilligers van beide verenigingen gaat dit doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.