tweede kans voor het ballonfestijn averboys

Aanvankelijk leek het er 21 juni nog op dat de ballonnen tijdens het ballonfestijn van de Averboys zouden kunnen opstijgen. Maar doordat de wind toch te hard bleef blazen, kon maar één kleine ballon opstijgen. Dit tot teleurstelling van de passagiers die klaar stonden voor het avontuur om Heino vanuit de hoogte te kunnen bekijken en voor het publiek dat dit spektakel kwam bekijken.

Vrijdag 9 augustus is de tweede kans. Bij goed weer gaan de ballonnen opnieuw naar het terrein naast zwembad de Tippe en kunnen ook de andere passagiers hun ballonvaart beleven.

Omdat het ‘s avonds al wat eerder donker wordt is het tijdstip van vertrek vervroegd. De ballonnen zullen omstreeks 19.00 uur arriveren. Daarna kunnen ze worden uitgerold en de branders worden aangestoken om de lucht in de massa zeildoek op te warmen zodat ze zich ontvouwen tot de grote ballonnen die de mand met passagiers van de grond tillen om de passagiers naar een op dat moment nog onbekende bestemming brengen.

De toegang tot het terrein is gratis. Wil je nog kans maken om op het laatste moment ook mee te varen? Dat kan. Ook deze avond is de mogelijkheid een lot te kopen. In één van de manden is een plek gereserveerd waar de winnaar die avond kan instappen om dit avontuur ook mee te maken,

Ook deze avond is het programma opgezet samen met de “Vrienden van de Tippe”. In het zwembad wordt dan een avond discozwemmen gehouden.

Voor meer informatie: G.B. Groot Beumer; Kleinjansweg 8, 8141 PN Heino. Tel: 0572-391603 b.g.g. 06-20590124 gb.grootbeumer@kpnmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.