tweede inschrijving voor autorodeo heino

Carnavalsvereniging de Sökkestoppers houdt zaterdagmiddag 31 augustus en zondagmiddag 1 september weer haar Rodeoweekend aan de Molenweg 9 in Heino. Nieuw dit jaar is de invulling van de zaterdagmiddag. “We stappen af van het woord autocross en daarvoor in de plaats komt een Tik um An Race. Een stoutere variant op de autocross waarbij de matadoren elkaar iets meer mogen plagen.” geeft chef d’equipe Emiel Roelofs aan.

Tevens wordt er door de Perforators en de Green Hornets een demonstratie caravanrace gehouden. Tussen de bedrijven door zal de Rockformatie Premium en DJ Pascal het publiek entertainen tot laat in de avond. Het publiek krijgt op zaterdag een gevarieerd programma en iets meer spektakel te zien ook al omdat clown Bassie zijn afscheidsfeest viert. Op zondag volgt natuurlijk de traditionele autorodeo met veel ronkende motoren en doffe klappen.

De laatste gelegenheid voor deelnemers om zich in te schrijven is op woensdag 14 augustus vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur bij Oortwijn in Heino. Ben je deze avond verhinderd, dan kun je ook via staging2.sokkestoppers.nl online inschrijven. Voor meer informatie over de Zwarte Cross van Salland kun je contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.