twee opzittenden van hun scooter gereden

Het ongeluk gebeurde op het fietspad langs de Wijheseweg tussen Raalte en Broekland. De scooter reed op het fietspad van Raalte richting Wijhe, toen uit een uitrit een personenauto kwam. Vermoedelijk zag de bestuurster van de auto de scooter over het hoofd toen ze de Wijheseweg op wilde draaien.

De scooter botste in de flank van de auto, waarna beide opzittenden ten val kwamen. Volgens agenten ter plaatse waren beide opzittenden goed aanspreekbaar en zijn ze enkel voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.