toertocht van 2cvkitcars

Bij café-restaurant de Molenhoek in Heeten hadden zich zondag 30 juni 28 2CVkitcars verzameld voor een toertocht. Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen bij de auto’s.

Nadat alle deelnemers van een lekkere kop koffie met caké waren voorzien, ging de groep op pad. Via Okkenbroek en Nieuw Heeten werd er richting de Holterberg gereden. Die gedachte was kennelijk ook bij andere recreanten opgekomen, want het was er erg druk met fietsers , wandelaar en motoren.

Vanaf de Holterberg werd de rit vervolgd via Nijverdal, Hellendoorn en Lemele naar de Lemelerberg. Daar werd een meegebrachte boterham genuttigd of gebruik gemaakt van het restaurant. Na een pauze van een uur werd de rit vervolgd richting Dalfsen, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis en Raalte. Via Schoonheten reden de deelnemers terug naar Heeten.

In Heeten werd nog even bij gekletst onder het genot van een drankje bij de Molenhoek. De organisatie kan terug kijken op een leuke rit, waarbij de deelnemers de schoonheid van het Sallandse natuur en haar omgeving hebben kunnen waarnemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.