tentfeest geef geen drank aan jongeren

“Daarom doen we een dringende oproep aan ouderen om geen drank door te geven aan jongeren! Breng jezelf en anderen niet in de problemen. Iedereen weet nu toch ook al wel, dat alcohol schade toebrengt aan de onvolgroeide hersenen van jongeren. Plezier maak je zelf, niet door drank!” roept de organisatie uit Luttenberg op.

Per 1 januari van dit jaar is de Drank- en Horecawet (DHW) gewijzigd. Hierin is onder andere bepaald dat gemeenten vanaf januari 2013 verantwoordelijk zijn voor de naleving van en het toezicht op deze wet.

De gemeente Raalte is voornemens om ter preventie van alcoholgebruik onder jongeren stelselmatig gerichte controles uit te (laten) voeren in de vorm van leeftijdscontroles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.