Home / archiefcentraal / ten den scoort voor winnend eagles

ten den scoort voor winnend eagles

Go Ahead Eagles deed dinsdagavond wat het moest doen, maar overtuigend was het niet. In Twello werd tweedeklasser Voorwaarts met 0-4 opzij gezet. Net als in de vorige wedstrijd stelde trainer Foeke Booy beide helften een ander elftal op.

Deniz Turuc en Marnix Kolder (2x) zorgden de eerste helft voor een 0-3 ruststand. Na rust was het oud-Rohdaspeler Teije ten Den die de 0-4 binnen legde. In het restant van de wedstrijd kwamen de Deventenaren niet tot scoren.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.