teenage schuimparty bij de leeren lampe

De Leeren Lampe houdt vrijdagavond 12 juli de laatste Teenage Party van het seizoen. Speciaal hiervoor is er een schuimkanon aanwezig in de Music Factory. Dat wordt een groot feest vol met schuim.

De eerstvolgende editie is in september. De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de 12 en 15 jaar. Zij mogen rekenen op een avondje fijne dansmuziek van DJ Wesley. De Teenage Party vindt plaats in de Music Factory en duurt van 21.00 tot 0.30 uur. De entree bedraagt vijf euro.

Teenage busvervoer vanuit Boskamp, Olst, Den Nul en Wijhe

Sinds april van dit jaar kun je uit de Boskamp, Olst, Den Nul en Wijhe gebruikmaken van discovervoer naar de Teenage Party in De Leeren Lampe, in samenwerking met Taxi Ensink uit Olst. Aanmelden voor de bus kan via staging2.taxiensink.nl of staging2.deleerenlampe.nl tot donderdagavond 20.00 uur. Met de bus gaan kost 10 euro. Hiervoor krijg je vervoer, entree, garderobe en een consumptiemunt. Dit bedrag moet in de bus betaald worden. De bus gaat om 0.30 uur terug.

Opstappen:

Boskamp: 20.50 uur Cafe Ruimzicht

Olst: 21.00 uur Rabobank

Den Nul: 21.05 uur Kruising Rijksstraat / Holstweg

Wijhe: 21.15 uur Formido

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.