summer event einde discotheekseizoen

Met 100 deelnemende beachhandbal- en volleybalteams is het tweede ‘Summer Event’ van De Leeren Lampe op 5, 6 en 7 juli al twee keer zo groot als de eerste editie in 2012. Op zaterdagavond 6 juli wordt het sportieve gebeuren buiten gecombineerd met een bijzondere afterparty binnen. In verschillende zalen zijn dan tegelijkertijd het Dance Event en de Dance Classics. Daarna gaan de deuren van de discotheek

twee maanden dicht om in september weer open te gaan. Besloten feesten en cateringactiviteiten gaan in deze periode overigens gewoon door.

Net als vorig jaar tekent oud-voorzitter van Kwiek Frans Rouwenhoff samen met Hans Kappert (handbal), Erwin Koerhuis en Peter Maatman (beiden Salvora volleybal) en Joost Meijerink en Joop van den Enk (De Leeren Lampe) voor de organisatie van het Summer Event. In totaal gaat het dit jaar om zo’n 60 beachvolleybalteams en 40 beachhandbalteams. Nieuwe inschrijvingen zijn niet meer mogelijk.

Opnieuw zullen er honderden kuubs fijn zand gestort worden naast en achter De Leeren Lampe voor de benodigde 3 beachhandbal- en 5 beachvolleybalvelden. Vorig jaar waren er nog maar 4 velden nodig. De velden worden ook wat meer richting grasveld verschoven. ‘’Zo kunnen we alles meer concentreren en liggen de velden dichter bij het speciale horecaplein. Voor de honderden deelnemers en belangstellenden is dat veel gezelliger,’’ zo vertelt Joost Meijerink. Behalve een aan de zomer aangepaste horeca met bijvoorbeeld echte cocktails zal ook de Raalter stuntman Chuck Borden aanwezig zijn met zijn beruchte ‘rodeostier’. Voor de jongste jeugd is er een eigen speelhoek met onder meer een luchtkussen.

Vrijdagavond 5 juli vanaf 7 uur beginnen de verenigings- en vriendenteams (competitie volleybal en

handbal, senioren) met direct aansluitend een Beach Party met DJ Jerome. Zaterdagmiddag vanaf 12 uur komt de jeugd t/m 15 jaar (volleybal A en B jeugd, handbal B jeugd) aan bod, ’s avonds gevolgd door de jeugd van 16 jaar en ouder (bedrijvenvolleybal handbal A jeugd).

Op zondag 7 juli vanaf 12 uur volgens dan de Kids (volleybal C jeugd handbal C en D jeugd) en de finales met de poulewinnaars van de vorige dagen. Daarmee wordt een veel gehoorde wens van de deelnemers vorig jaar ingewilligd. Op deze zondag wordt tot ongeveer 7 uur ’s avonds gespeeld.

De organisatoren hopen dit jaar op een mooie combinatie van een zonnetje aan de blauwe hemel, lekker volleyballen en handballen in het zand, ijskoude drankjes, lekker eten en loungen om de dag af te sluiten in De Leeren Lampe. In de diverse zalen zijn zaterdagavond feesten tijdens een heel speciale afterparty met zowel het Dance Event als de bekende Dance Classics.

Op vrijdagavond is er na afloop van het Event een Beach Party met DJ Jerome, de entree is gratis. Op zaterdagavond staat er een Dance Classics op het programma met de JPR Strinxband en DJ Total Tommy. In de Music Factory kan de jeugd van 16 jaar en ouder losgaan op de beats van Hageman, Mes en Vork en Jay Rox.

‟Van deze laatste zaterdagavond van het discotheekseizoen gaan we een bijzonder spektakel maken. Iedereen kan aan zijn of haar trekken komen omdat we zo’n breed en gevarieerd programma neerzetten. Tel daarbij de sportievelingen van buiten bij, dan wordt deze zaterdagavond een meer dan waardige afsluiting. Op 13 september gaat De Leeren Lampe weer open. Het is in deze periode zo druk met allerlei tent- en dorpsfeesten dat we besloten hebben om dicht te gaan, uitgezonderd dus de besloten feesten en de cateringactiviteiten. In september gaan we er weer vol gas tegen aan,‟ zo zegt Meijerink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.