stuntcamp raalte komt met stuntzondagen

Stuntcamp Raalte biedt vanaf begin volgende maand Stuntzondagen aan. Niet iedereen kan op de donderdagen met een groep komen en wil toch wel graag een keer komen stunten, daarom gaan ze bij de Stuntcamp de Stuntzondagen aanbieden.

Vanaf zondag 7 juli tussen 11.00 uur en 18:00 uur is Stuntcamp regelmatig geopend voor jong en oud. De entreeprijs bedraagt (voor de maand juli) voor stuntende kinderen (6 tot18 jaar) 12,50 euro en voor stuntende volwassenen 15,00 euro. (kleinere kinderen ook welkom om te kijken/kleuren/spelen)

De deelnemers krijgen een stempelkaart en bij een volle kaart hebben ze het “Stuntdiploma” te pakken.

Voordat men aan Stuntcamp deel kan nemen dient men het deelnameformulier te ondertekenen, voor meer info het formulier en de zondagen http://staging2.stuntcamp.nl/stunt-zondag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.