storm nieuwe keeperstrainer pec zwolle

Jacques Storm is de nieuwe keeperstrainer van PEC Zwolle. De oud-doelman van Ajax, FC Groningen en sc Heerenveen is daarmee de opvolger van Sierd van der Berg die afgelopen week naar FC Groningen vertrok.

Na zijn actieve loopbaan werd Storm keeperstrainer bij sc Heerenveen en ADO Den Haag. Ook heeft hij als directeur aan het roer gestaan bij verschillende keepersopleidingen. Storm tekent bij de Zwollenaren een contract voor een jaar, met een optie voor nog eens twee seizoenen en sluit maandag aan bij de selectie.

De keeperstrainer is verheugd met zijn overgang. ,,Vrijdag heb ik een gesprek gehad met Gerard Nijkamp. Er was meteen een klik. PEC Zwolle geeft het goede gevoel en lijkt mij een mooie club om voor te werken. Als nieuwe keeperstrainer wil ik een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de doelmannen. Met als doel dat deze ontwikkeling zichtbaar is in de wedstrijd, want dat is de graadmeter waar het omdraait.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.