sportverenigingen scoren met salland clubactie

Leden van een sportvereniging die aan het eind van het jaar een polis afsluiten bij Salland Zorgverzekeringen, kunnen daarmee de clubkas flink spekken. Mits jouw sportclub tenminste meedoet aan de Salland Clubactie. Hiermee scoren sportverenigingen grote bedragen voor in de clubkas en scoren leden van de vereniging een flinke korting op de zorgpremie van Salland Zorgverzekeringen.

De regionale zorgverzekeraar heeft een gezond en sportief leven hoog in het vaandel staan. Gezond leven staat immers gelijk aan minder ziek zijn. Vandaar deze actie die alleen geldt voor leden van een sportvereniging. In Deventer is de actie al een succes gebleken. Sommige clubs haalden meer geld binnen dan de hoofdsponsor. De verenigingen gebruikten het geld voor nieuwe dug-outs , spelmaterialen en een oefenmuur.

Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “Elke vereniging heeft zo zijn eigen wensen voor de toekomst. Meer geld bijvoorbeeld om de jeugd te stimuleren, nieuwe spelmaterialen aan te schaffen of een verbouwing van het clubhuis te realiseren. In de huidige tijd kan het voor sommige verenigingen lastig zijn om deze wensen te verwezenlijken, door bijvoorbeeld teruglopende contributies, sponsorinkomsten en subsidies. De Salland Clubactie is dan een steuntje in de rug.”

Oud-voetbalscheidsrechter René Temmink reikte in april aan diverse Deventer sportclubs een cheque uit met het verdiende geld. Temmink: “Ik volg de sportverenigingen in Deventer op de voet en ik weet hoe belangrijk geld voor een sportclub is. Prachtig dat ze op deze manier flinke bedragen hebben gespaard. Zo wordt de club echt vooruit geholpen.”

Vanaf 1 november – als het weer tijd is naar de zorgverzekering te kijken – kunnen clubs opnieuw scoren voor een mooi geldbedrag. Nieuwe clubs die in 2013 ook mee willen doen aan de Salland Clubactie, kunnen zich vanaf nu aanmelden via staging2.salland.nl/clubactie .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.