spooktochten in groot sallands maisdoolhof

Ben jij geen bangerik? Kom dan naar de spooktochten van het Groot Sallands Maïsdoolhof! Vanaf augustus organiseert het Groot Sallands Maïsdoolhof drie keer een spooktocht, waarbij iedereen welkom is.

Omringd door duistere figuren en griezelige wezens gaat men op zoek naar de uitkijktoren in het midden van het doolhof. Is die gevonden? Zoek dan snel de weg naar de uitgang, waar men vervolgens bij kan komen bij het kampvuur. Onder het genot van een marshmallow-stokje, die men zelf boven het vuur mag houden, kan men deze griezelige ervaring delen met de rest!

Iedereen die een unieke avond wil beleven in het huiveringwekkende maïsdoolhof is welkom vanaf 20.30 uur. Diegene die een beetje bang zijn, kunnen dan in de schemer het doolhof in. De mensen die het echt eng vinden om het doolhof in te gaan, kunnen wachten op het terras. Er zal koffie/thee/fris en wat lekkers te verkrijgen zijn, waardoor zij zich ook vermaken. Entreekosten zijn € 6,00 p.p. inclusief marshmallow-stokje. Kinderen onder de 10 jaar met begeleiding.

Wanneer

Vrijdag 2 augustus 2013 – vanaf 20.30 uur

Vrijdag 30 augustus 2013 – vanaf 20.30 uur

Vrijdag 27 september 2013 – vanaf 20.30 uur

Het Groot Sallands Maïsdoolhof is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het adres is Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.