spannende tweede dag voetbal 3 daagse

De teams gingen na de opening uit elkaar voor de techniekonderdelen. Dit keer was de indeling niet via de landenteams, maar op niveau. Er werd vervolgens veel gepasst, gescoord en er werden een boel acties gemaakt. Na de lunch met een broodje hamburger werd de laddercompetitie uitgelegd. vijftien spelers strijden in dit spel tegen elkaar om bovenaan de ladder te komen. Het indelen van die spelers gebeurde onder veel tromgeroffel in de kantine.

Voordat de spelers het veld op mochten, was er eerst nog het trainersspel. Het latje trappen werd dit keer overtuigend gewonnen door Ruben Simons, trainer van Nigeria. Dat team kon de punten goed gebruiken, want het bungelt onderaan de ranglijst.

Na het trainersspel was er de laddercompetitie. Na 45 minuten was daar de tussenstand. Van alle vier de poules gingen de nummer een tot en met vier naar de winnaarspoule. De nummers vijf tot en met acht naar de tweede poule, negen tot en met twaalf naar de derde poule en de laatste drie naar poule vier. In die nieuwe poule kreeg de eerste een prijsje. De winnaars waren voor poule een: Mika ten Broeke, poule twee: Wessel Weide, poule drie: Jim Marsman en poule vier: Tije van den Beld.

Tot slot werden de toernooitwedstrijden gespeeld. De spanning was te snijden, vooral in de laatste wedstrijden van de dag. Italië tegen Spanje was een kraker om een plek in de finale. Spanje won met 2-1 en is daardoor verzekerd van een finaleplaats. De tussenstand is nu:

Spanje – 12 punten

Italie – 7 punten

Mexico – 7 punten

Brazilie – 6 punten

Nigeria – 2 punten

Japan – 2 punten

Vandaag zal de laatste poulewedstrijd uitmaken wie het in de finale gaat opnemen tegen Spanje. Om 15.00 uur is de finale en daarna worden de prijzen in de kantine van Wijhe’92 uitgedeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.